Notícies

Navigation Bar

El regidor d'Hisenda i 1r tinent d'alcalde, Josep Triadó, ingressa demà els impostos de l'Ajuntament de Premià de Dalt a l'Agència Tributària Catalana

En el Ple del mes d'abril, Triadó va confirmar que el Consitori exerciria la sobirania fiscal

Above Content Body

Content Core

Catalunya Diu Prou

Dijous 18 d’abril a les 12 del migdia, la plataforma Catalunya Diu Prou” ha convocat els representants dels diferents municipis que han optat per la sobirania fiscal, entre els quals hi ha Premià de Dalt, per a ingressar els impostos dels consistoris a l’Agència Catalana Tributària (ATC). La voluntat d’aquesta acció és normalitzar el fet que sigui l’agència catalana la que recapti i gestioni tots els impostos que es generen al nostre país.

Han confirmat la seva assistència a la delegació territorial de l’ATC a Barcelona, els representants polítics d’Alella, Arenys de Munt, Gallifa, Llinars del Vallès i Premià de Dalt. Els acompanyaran diversos autònoms i empresaris que també s’han adherit a la campanya de sobirania fiscal que promouen “Catalunya Diu Prou” i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), de la qual l’Ajuntament de Premià de Dalt forma part.

Un cop presentada la documentació, els alcaldes i regidors atendran als mitjans de comunicació.

 En aquest enllaç trobareu més informació de l'aposta de Premià de Dalt per la Sobirania Fiscal.

Below Content Viewlet

Document Actions