Notícies

Navigation Bar

El regidor d'Hisenda, Alejandro Costa Urigoitia, lliura el Pressupost Municipal 2017 a l'alcalde i president del Ple, Josep Triadó

El pressupost duu per títol "Posem l'accent en tu" perquè té una especial incidència en els serveis a les persones

Above Content Body

Content Core

Lliurament del pressupost a l'alcalde-presidentAvui  14 d'octubre, el regidor d'Hisenda ha fet lliurament del Pressupost Municipal 2017 que dilluns es sotmet a debat i posterior votació en el Ple Ordinari del mes, en què, quant a HIsenda, també es votarà la modificació de les Ordenances Fiscals.

El lliurament del pressupost s'ha fet en format digital, concretament, en un dispositiu USB, a la sala de plens del Consistori, amb la presència de la Interventora, M. Teresa Fernández, i la resta de l'equip municipal d'Hisenda i Serveis Econòmics.

El regidor d'Hisenda, Alejandro Costa Urigoitia, avança que “els cinc eixos del document que dilluns portem a Ple són la lluita contra l'exclusió social, un model de qualitat per a les famílies, el manteniment de l'espai públic, la dinamització de l'economia i la regeneració democràtica”.

Cal recordar que el Ple, que tincrà lloc dilluns 17 d'octubre a les 20:00 hores, es pot seguir en directe a través del web de Premià de Dalt Mèdia o bñe a través del compte de Twitter d'aquest sevei audiovisual, mitjançant Periscope.

Below Content Viewlet

Document Actions