Notícies

Navigation Bar

El regidor de Cultura i una trentena de regidors més de Barcelona viatgen a Itàlia per a conèixer el model de gestió cultural de Torí

Above Content Body

Content Core

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Premià de Dalt, Sebastià Pujol, i 27 regidors de cultura de la província de Barcelona, visiten la demarcació de Torí (Itàlia), acompanyats pel diputat de Cultura de la Diputació, José Manuel González. L'objectiu del viatge és conèixer el model de gestió cultural d'aquesta ciutat italiana.
El viatge de treball, que comença avui 15 d´abril i es perllonga fins al proper 18 d'abril, permetrà conèixer les experiències de gestió cultural de diversos municipis de la regió del Piemont com Torí, Rivoli, Avigliana, Ivrea i Venaria Reale.

Durant la seva estada a la província de Torí, els responsables municipals de cultura  mantindran trobades amb els seus homòlegs italians i visitaran, entre altres, equipaments com el Museo Diffuso della Resistenza, el Centro Interculturale i el Palazzo Cisterna (Torí) la Residenza Multidisciplinare i el Museo a Cielo Aperto dell'Architettura Moderna (Ivrea), i el Palazzo Reale i el Centro Conservazione e Restauro (Venaria Reale).

Below Content Viewlet

Document Actions