Notícies

Navigation Bar

El Punt d'Informació Juvenil La Fletxa endega un nou projecte "Hort Jove 2010"

Above Content Body

Content Core

Com molt bé diu l'eslògan d'aquesta nova acció que organitza La Fletxa, "Plantem junts, reguem junts... Creixem junts". Es tracta d'un projecte basat en els biovoluntaris. És a dir, les persones encarregades de gestionar l'hort jove (ensenyar-lo i explicar el funcionament a la resta de companys de l'escola), mantenir el seu funcionament (regar, treure males herbes...) i vetllar perquè es mantingui en bones condicions.

Qui pot ser biovoluntari?

Qualsevol alumne de 6è de primària del municipi de Premià de Dalt i els membres de l'Espai Jove.

Quant temps s'ha de dedicar a l'hort?

Un mínim de 20 minuts a la setmana. Els divendres i dissabtes a la tarda, a partir de les 17 hores. S'elaborarà un calendari anotant els dies i el temps que cadascú hi dedicarà.

Com puc ser biovoluntari?

Cal tenir clar que es vol dedicar una part del temps a l'hort i que la persona es compromet a fer-ho. Quan els joves decideixin participar-hi, cal anar a La Fletxa (torrent Santa Anna, 6) i omplir el full de compromís i d'inscripció, aportant les autoritzacions signades pel pare o mare o tutor.

La iniciativa "Hort Jove 2010" és fruit de la tasca conjunta de l'Espai Jove, La Fletxa Punt d'Informació Juvenil, el Pla Educatiu d'Entorn i la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Premià de Dalt.

Cartell Hort Jove 2010

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: hortjove2010.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 99,55 kB

Below Content Viewlet

Document Actions