Notícies

Navigation Bar

El proper 26 de setembre, el Molt Honorable President Jordi Pujol presenta el 5è conte infantil que publica l'Ajuntament

Above Content Body

Content Core

Reproducció portada del conte infantil "Iván l'emigrant" "Ivan l'emigrant" és el títol del cinquè conte infantil que publica l'Ajuntament de Premià de Dalt, enguany escrit per la Eulàlia Ribera i amb il·lustracions d'en Kenneth Dedeu. El conte narra el procés d'integració d'un infant argentí arribat des de Buenos Aires a Premià de Dalt a través dels seus ulls i el seu temps d'esbarjo.

La presentació del llibre tindrà lloc el proper 26 de setembre a la plaça Jordi Pujol, al costat de Can Werboom, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, hora en què s'ha previst l'arribada del President Jordi Pujol. A banda de la presentació i la intervenció dels dos autors, Eulàlia Ribera i Kenneth Dedeu, es durà a terme una representació del conte "Ivan l'emigrant", en la qual la veïna de Premià de Dalt Teresa Meca hi posarà la veu.

Com a novetat respecte els altres contes editats per l'Ajuntament -"Artemir i Bonadona, els gegants de Premià de Dalt", "El fantasma de Can Franquesa", "El despertador de la vila. Un conte de La Fàbrica", "La Cadira del Bisbe o els dos pins"- "Ivan l'emigrant" es traduirà a diferents llengües, tantes com es parlen a Premià de Dalt ja que seran els propis veïns els que faran les traduccions als seus idiomes materns. De moment es traduirà al castellà, euskera, anglès, francès, alemany, italià, gambià... Es tracta d'una experiència pionera que pretén promoure la integració i la convivència de la gent vinguda d'arreu i alhora d'aprendre de tot allò que aquestes persones aportean.

Below Content Viewlet

Document Actions