Notícies

Navigation Bar

El programa DIVENDRES de TV3 visita Premià de Dalt

Els dies 13, 14 i 15 de juliol

Above Content Body

Content Core

Espartac PEran i Xavi Coral del Divendres de TV3Divendres de TV3Divendres, el magazine de tarda de TV3, visita Premià de Dalt la setmana del 13 de juliol. L’equip que acompanya l’Espartac Peran s’instal·larà durant tres dies a la plaça de la Vila per fer les connexions en directe des del nostre poble i anima a tots els veïns a participar com a públic en l’elaboració del programa. Els podeu acompanyar dilluns, dimarts i dimecres de 15.30 a 18.30 hores. Els continguts que es tractaran són prou variats.Apareixeran els elements més característics del nostre poble i donar a conèixer el bo i millor de Premià de Dalt. El plató s'instal·larà a la plaça de la Vila, davant de l’antic ajuntament.

Les dimensions del camió que transporta el plató i la resta de material obliga a adoptar mesures especials. Per aquest motiu hi haurà canvis en els aparcaments de la zona, degudament senyalitzats.
També s'està preparant un autocar amb gent de Premià de Dalt que vulgui participar com a públic el divendres 17 de juliol a TV3. Totes aquelles persones que hi estigueu interessades, podeu trucar al telèfon 93 693 15 15 per apuntar-vos. L'autocar sortirà del parc Felicià Xarrié el dia 17 de juliol a les 14.15 hores i arribarà a Premià de Dalt al voltant de les 19.45 hores.  És gratuït i allà s'obsequiarà els assistents amb un petit refrigeri.

Below Content Viewlet

Document Actions