Notícies

Navigation Bar

El primer ple de l'any 2019 aprova crear ocupació amb el suport del Consell Comarcal del Maresme

La sessió va ser de caràcter extraordinari i va tenir lloc a les 14.00 hores del divendres 25 de gener amb un únic punt a debatre

Above Content Body

Content Core

Un únic punt corresponent a l'àrea de Promoció Econòmica i Ocupació conformava el Ple, el primer de l'any 2019. Es tractava d'aprovar un conveni perquè diverses persones veïnes del municipi en situació d'atur al municipi s'incorporin a l'Ajuntament de Premià de Dalt per a treballar en uns serveis concrets: 

  • programa primavera cultura i Festival de Música del Maresme
  • campanya de poda manual i manteniment dels parcs del nucli antic
  • campanya de poda manual i manteniment dels parcs dels barris residencials

L'alcalde, Josep Triadó, va explicar que "és el Consell Comarcal qui contracta i els destins venen establerts per ell, amb unes tasques molt concretes". Bernabé Ruffo, del Partit Popular, es qüestionava que una de les incorporacions previstes es dediqués a la poda quan aquesta ja està en marxa al municipi però l'alcalde li va dir que era per a reforçar-la amb més peons. Jaume Batlle de Crida Premià de Dalt va avançar el seu vot a favor perquè era una acció per a crear ocupació però es va mostrar força crític amb la convocatòria del Ple a les 14h i va posar com a exemple que el seu company de grup, Carlos Garcia Abalos, no havia pogut assistir per motius laborals. L'alcalde però va defensar que era l'horari que més consens havia rebut i que en ser un ple amb un únic punt de tràmit, aquesta franja horària respectava la conciliació del personal tècnic i administratiu del Consistori.

En total, 68 persones aturades del Maresme s'incorporaran al mercat laboral mitjançant aquests convenis signats entre el Consell Comarcal i els ajuntaments del Maresme.

El conveni es va aprovar per unanimitat.

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions