Notícies

Navigation Bar

El Pressupost Municipal per al 2018, portada de la revista de novembre

"La Pinassa" dedica les seves pàgines centrals a explicar el pressupost de forma gràfica i alhora d'on vener els euros per a fer el pressupost. És a dir, l'aprovació de les Ordenances Fiscals per a l'exercici 2018 formades per impostos i taxes.

Above Content Body

Content Core

La revista municipal "La Pinassa" del mes de novembre informa a l'interior de les seves pàgines de notícies fruit de l'activitat institucional i també la protagonitzada per entitats del poble. Entre altres, explica els resultats del referèndum d'autodeterminació celebrat l'1 d'octubre a tota Catalunya; d'un conveni signat amb la Fundació Martí l'Humà per a lluitar contra la desocupació en persones de més de 30 anys i aturades de llarga durada; de l'aprovació de les ordenances fiscals per a l'any 2018...

Com sempre, la revista també inclou l'agenda d'activitats i l'entrevista de La Contra que en aquest número 128 ens permet descobrir una veïna de Premià de Dalt que forma part d'un equip d'investigació oncològica de la Vall d'Hebrón, la doctora Cristina Cruz Zambrano, especialitzada en el càncer de mama de caràcter hereditari.

Us la podeu descarregar en aquest document.

Below Content Viewlet

Document Actions