Notícies

Navigation Bar

El president de la Generalitat visita Premià de Dalt dimecres 17 d'abril

El Molt Honorable Quim Torra visitarà DISA i la Poma BikePark per a conèixer de primera mà ambdós equipaments

Above Content Body

Content Core

Premià de Dalt és una de les tres poblacions que forma part de la visita territorial que el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, fa demà al Maresme, juntament  amb Sant Pol de Mar i Premià de Mar. L’acompanyarà el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar. Els alcaldes de Premià de Dalt i Premià de Mar, Josep Triadó i Miquel Àngel Méndez, acompanyaran el President junt a altres regidors i regidores d'ambdós consistoris.

El President anirà primer a DISA, el Centre de Distribució Solidària d’Aliments, que es troba a Premià de Mar i que dona servei a ambdós municipis, per a conèixer de primera mà aquest centre impulsat de forma conjunta pels Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar amb Càritas, Creu Roja, la Parròquia de Santa Maria i la Parròquia de Sant Pere. 

Per a finalitzar la seva visita territorial al Maresme, el MHP Quim Torra es dirigirà a la zona esportiva de Premià de Dalt, concretament al Bikepark La Poma - on signarà al Llibre d'Honor del Consistori- des d'on s’està treballant en l’ampliació i millora de les instal·lacions en el marc del projecte de parc esportiu i saludable municipal.

 

Horari previst:

17:45 h DISA

18:45 h Bikepark La Poma

Below Content Viewlet

Document Actions