Notícies

Navigation Bar

El pregó a càrrec de la directora de la Coral Primiliana obre aquest vespre la Festa Major de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Baner principal Programa de Festa Major (del 28 de juny a l'1 de juliol)A 2/4 de 9 del vespre, els Gegants, Altimir i Bonadona, acompanyaran la pregonera, Rosa Bel, des de Sant Jaume fins a la plaça de la Vila, on la repicada de campanes i la tirada de trons anunciaran l’inici de la festa en honor al patró, Sant Pere. Rosa Bel és la directora de la Coral Primiliana de Veus Femenines i durant molts anys ha estat professora de l'Escola Municipal de Música.

Després del pregó, l’organització, la Comissió de Festes, ha preparat un sopar al preu de 3€ que inclou entrepà a escollir i beguda. I en acabar l’àpat, arrencarà el V Festival de Playbacks FM, amb les actuacions dels alumnes de Teatre Musical –dirigits per Carlos Gramaje- i diversos veïns del poble. Tancarà l’espectacle en Dan Michaels, veí de Premià de Dalt i concursant del programa musical “El número uno” de la cadena de televisió Antena 3.

Coincidint amb l'inici de Festa Major, la celebració del 9è aniversari de la Biblioteca Jaume Perich també té lloc aquesta tarda, concretament a 2/4 de 7, amb l'espectacle infantil "Zooband" a càrrec de la companyia 3/4 de 15.

Below Content Viewlet

Document Actions