Notícies

Navigation Bar

El Parc Serralada Litoral convoca el seu I Concurs Fotogràfic

Above Content Body

Content Core

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral convoca el I Concurs fotogràfic, el termini del qual acaba el proper 30 de juny. . El veredicte del jurat es farà públic el dia 20 de setembre de 2008 en un acte públic que tindrà lloc al Teatre de la Massa, a Vilassar de Dalt.

Cartell del concurs


Es preveuen quatre modalitats de participació: la fauna, la flora, la presència humana i ecosistema i biodiversitat. La inscripció al concurs és gratuïta i hi poden participar tant professionals com afeccionats.

Les fotografies -en paper color, amb format màxim de 30 x 40 cm- podran presentar-se o enviar-se fins el 30 de juny d'enguany a la seu del Consorci (Av. 11 de setembre, 53 1r de Cabrera de Mar - 08349).

El primer premi consta d'un guardó, un àpat en un dels restaurants dels 14 municipis consorciats del Parc de la Serralada Litoral per a dues persones, una cistella de productes agroalimentaris del Parc de la Serralada Litoral i un premi de 200 euros.

El segon rebrà també un guardó, una cistella de productes agroalimentaris del Parc de la Serralada Litoral i un premi de 150 euros, mentre que per a l'accèsit hi haurà un lot de vins de la DO Alella i un premi de 100 euros.

El jurat també donarà un Premi extraordinari, dotat amb un cap de setmana, en règim de pensió completa en un complex de turisme rural dels 14 municipis consorciats del Parc de la Serralada Litoral.

Feu clic aquí(2) per a descarregar-vos les bases del concurs de fotografia.

Below Content Viewlet

Document Actions