Notícies

Navigation Bar

El número 166 de "La Pinassa" ens apropa a la primavera

Les activitats programades pel 8M, la nova campanya de civisme o la represa del Bus Nit, són algunes de les infoirmacions destacades a les seves pàgines.

Above Content Body

Content Core

La programació conjunta entre entitats locals i la regidoria d'Igualtat és el tema destacat del butlletí municipal "La Pinassa" del mes de març. El plat fort d'enguany és el segon treball de Las Raras, "Empode...RARAS", que tindrà lloc diumenge 6 de març a les 17 hores a l'Espai Santa Anna. L'entrada és gratuïta però cal fer inscripció prèvia (cliqueu aquí).

En aquest número també es presenta la nova campanya de civisme, fruit del treball transversal de diverses regidories i subvencionat per la Diputació de Barcelona. L'acció s'adreça de forma especial a joves i adolescents amb l'eslògan "Respect!", i amb un llenguatge adequat a ells per tal d’evitar comportaments incívics i fomentar el respecte al municipi. Es demana la complicitat i corresponsabilitat de totes i tots per fer de Premià de Dalt el millor indret per viure i conviure.

Les xerrrades que ens proposa l'Aula d'Extensió Universitària de Premià de Dalt, la col·laboració literària i artística d'Art Primilia, les recomanacions de la Biblioteca Jaume Perich i Escala i les noves inscripcions als cursos de català formen part de l'àmbit de Cultura. 

L'entrevista de Premià de Dalt Media en aquesta ocasió ens descobreix la Mercè Krauel, una de les persones voluntàries d'Oncolliga Premià de Dalt que ens explica fil per randa en què consisteix la seva activitat solidària envers les persones malaltes de càncer i les seves famílies.

 

Below Content Viewlet

Document Actions