Notícies

Navigation Bar

El nou web és la portada de la revista municipal de febrer

L'entrevista de la secció "La Contra" és en aquesta ocasió a M. Pilar Martínez i M. Pilar Betorz, directora història i actual directora, respectivament, de les Escoles Betlem.

Above Content Body

Content Core

La revista municipal "La Pinassa" dedica la seva portada i les pàgines centrals a la posada en marxa del nou web municipal, accessible i adaptatat a tot tipus de dispositius i que incorpora noves utilitats com per exemple el "Premià de Dalt Soluciona" per a informar de qualsevol incidència a la via pública, les xarxes socials al mateix web i el canal audiovisual en línia.

El número 130 de la revista també informa la ciutadania de la nova campanya que s'ha fet des de la Regidoria de Benestar Social i Família, "Bon tracte", que vol sensibilitzar-nos respecte la gent gran. Es tracta de sis postals amb imatges reals de persones del municipi i alhora usuàries de l'Espai Respir que evidencien situacions amb bon tracte cap a les persones grans.

L'entrevista de la secció "La Contra" és en aquesta ocasió a M. Pilar Martínez i M. Pilar Betorz, directora història i actual directora, respectivament, de les Escoles Betlem que recentment van celebrar el 50è aniversari d'aquest centre educatiu.

Consulteu la revista fent clic aquí

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions