Notícies

Navigation Bar

El nou plenari de l´Ajuntament es constitueix aquest dissabte a les 12 del migdia

L´acte es farà a la Sala de plens i també es podrà seguir en directe a través de Premià de Dalt Ràdio (91.4FM) i Premià de Dalt Media (www.premiadedaltmedia.com)

Above Content Body

Content Core

recursDissabte 13 de juny, a partir de les 12 del migdia, la Sala de plens acollirà l’acte de constitució del nou plenari de l’Ajuntament de Premià de Dalt per a la legislatura 2015-2019.  

L’acte començarà amb la constitució de la Mesa d’edat, que estarà presidida pel regidor electe de major edat, Josep Font Vives (ERC-AM), i que tindrà com a vocal el regidor electe de menor edat, Alejandro Costa Urigoitia (CiU). Tot seguit, els 17 regidors hauran de prometre o jurar el càrrec, i quedarà constituït el nou plenari.

Posteriorment, la secretària de l’Ajuntament cridarà per ordre alfabètic els 17 regidors/es del ple perquè dipositin en una urna el vot per a escollir l’alcalde o l’alcaldessa. Segons la legislació vigent, només poden optar a aquest càrrec els caps de llista (Josep Triadó -CiU-, Jaume Cases -PSC-, Josep Font -ERC-, Carlos Garcia - Crida Premià de Dalt- i Bernabé Ruffo -PP-).

Un cop feta la votació, es farà l’escrutini llegint en veu alta tots els vots emesos. Després del recompte, es proclamarà alcalde electe el candidat que hagi obtingut la majoria absoluta dels vots (9 en el cas de Premià de Dalt). Si cap dels candidats obté aquesta majoria, la llei estableix que sigui nomenat per a aquest càrrec el cap de la llista més votada a les darreres eleccions locals (en el cas de Premià de Dalt la llista més votada ha estat la de Convergència i Unió, encapçalada per Josep Triadó).

Després d’acceptar el càrrec i fer-ne el jurament o la promesa, el nou alcalde assumirà la presidència de la sessió i donarà la paraula als portaveus dels diferents grups municipals. En acabar tots els parlaments, el nou alcalde tindrà la paraula i després de la seva intervenció es donarà per finalitzada la constitució del nou plenari.
Els regidors del mandat 2015-2019.

CiU

 1. Josep Triadó
 2. Marc Tintoré
 3. Magda Julià
 4. David Rovira
 5. Ana M. Cuello
 6. Carles A. Medina
 7. Antoni López
 8. Alejandro Costa

PSC

 1. Jaume Cases
 2. Ginés Marín
 3. Imma Fernández

ERC

 1. Josep Font
 2. Emma Escolano

Crida Premià de Dalt

 1. Carlos Garcia
 2. Jaume Batlle

PP

 1. Bernabé Ruffo
 2. Pedro Bailón

Below Content Viewlet

Document Actions