Notícies

Navigation Bar

El monument a l'11 de Setembre de 1714, escenari dels actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya a Premià de Dalt

Enguany s'ha programat una cercavila amb batucada amb els Gegants de Premià de Dalt i els de l'Escola Marià Manent

Above Content Body

Content Core

Recurs DiadaA les 11 del matí hi haurà una concetració a la plaça de la Fàbrica. Allà s'iniciarà la batucada fins al Monument a l'Onze de Setembre de 1714, amb els Gegants de Premià de Dalt i els de l'Escola Marià Manent.

Mija hora més tard, 11.30 h, al passeig de Can Balet, començarà l'acte institucional que consisteix en la hissada de l'estelada amb El Cant de la Senyera, inetrpretat per Roger Reyes. Tot seguit, El Ball de l'Homenatge, interpretat per l'Esbart l'Espolsada, amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música.

En acabar el ball, es farà la lectura d'un fragment de La Pell de brau, d'en Salvador Espriu, a càrrec d'onze ciutadans/es representant cadascun dels antics Onze Barris de Premià de Dalt, i un ball de gegants.

Després es procedirà a les ofrenes de les entitats al monument. Enguany, des de l'Ajuntament s'ha proposat dur una planta per a enjardinar els diferents barris.

El cant d'Els Segadors, amb la col·laboració de la Coral Primiliana de Veus Femenines, la batucada i una enlairada de globus posaran el punt i final a la celebració institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Premià de Dalt.

Cartell, obra de la disssenyadora local Georgina Coma

Cartell, obra de la disssenyadora local Georgina Coma

Fitxer: cartell11setembre_15.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 8,69 MB

Below Content Viewlet

Document Actions