Notícies

Navigation Bar

El mercat municipal acull una nova edició de Mercats amb DO Alella el dissabte 3 de juliol

Es tracta d'una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, l'Ajuntament i els comerciants del mercat amb l'objectiu de dinamitzar aquest eix comercial.

Above Content Body

Content Core

Dissabte 3 de juliol, sw 19.30 a 00.00 hores, activitat central del Mecat Municipal de Premià de Dalr serà el maridatge de cuina i vins. Concretament, cada parada del mercat proposarà tastets de cuina per acompanyar un vi de la DO, el qual se servirà des del punt itinerant d'Enoturisme DO Alella. Els preus de les tapes seran de 2,5 euros, mentre que la copa de vi de la Terra de la Pansa Blanca serà de 2 euros.

Com a activitats complementàries, s'ha programat animació infantil a càrrec de Dj Delafé, i un taller infantil de reciclatge tèxtil a càrrec de la nostra veïna Anna Albert, de 19:30 a 20:30 hpres.

L'aformament és limitat per les mesures sanitàries Covid-19, així que s'han de fer torns de 20 persones a dins del Mercat.

Mercats amb DO Alella és una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella que pretén dinamitzar sota una marca global –de producte de qualitat i pertinença geogràfica– els mercats municipals que l’integren. El vi com a producte enogastrònomic propi de la dieta mediterrània, la vinya i l’activitat agrícola com a paisatge identitari i font de biodiversitat, conformen els eixos vertebradors del programa. L'esdeveniment compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments dels municipis consorciats, entre els quals hi ha el de Premià de Dalt.

Consulteu en aquesta imatge quines tapes ens proposen les parades del Mercat municipal de Premà de Dalt.

 

Below Content Viewlet

Document Actions