Notícies

Navigation Bar

El llibre de receptes “Del mercat a taula” es reparteix al Mercat Municipal

Above Content Body

Content Core

Portada Del mercat a la taula A Premià de Dalt, les guanyadores han estat l´Anna Martí i Roig, amb “Bacallà de l'Hostal”, i la Lluïsa Torres i Cruz, amb “Mongetes amb gambes i trompetes negres”.
Aquest llibre de receptes es va començar a gestar fa més de mig any, quan es va posar en marxa el concurs, sota el nom " Del mercat a taula", en el qual han pogut participar totes les persones usuàries dels mercats aportant les receptes més arrelades al seu municipi,o que fessin ús de productes del territori. Es tractava de fer una recepta que podia ser un primer plat, o un segon o postres, que el client redactava en unes butlletes preparades per a aquest fi i les quals es dopostiaven a les bústies instal·lades en els mercats.
L'objectiu final és doble: d'una banda, dur a terme una dinamització dels mercats municipals; de l'altra, promoure els productes propis de cada territori, tant si ja compten amb un distintiu d'origen i qualitat com si estan en tràmits per aconseguir-ho, o simplement són productes amb certa tradició de la zona.

Below Content Viewlet

Document Actions