Notícies

Navigation Bar

El Happy Ride Weekend signa una nova edició d'èxit a Premià de Dalt

La Poma Bikepark va signar amb èxit la 13a edició de l'esdeveniment sota unes estrictes mesures de prevenció sanitària que van fer possible la seva celebració el 8 i 9 d'octubre de 2020

Above Content Body

Content Core

Miguel Guerrero 'Carolo' i Aran Massip es van emportar el Gran Premi Diputació de Barcelona per la seva excel·lent actuació en les disciplines de MTB i BMX respectivament.

Les espectaculars instal·lacions de La Poma BikePark Premià de Dalt, a la província de Barcelona, van acollir amb un gran èxit la celebració de la 13a edició de l'Happy Ride Weekend, esdeveniment de MTB i BMX Dirt Jump de referència a nivell internacional.

Sota unes estrictes mesures de prevenció sanitària, el bikepark va demostrar un gran poder organitzatiu per tirar endavant els passats dies 8 i 9 d'octubre un esdeveniment que ha reunit a La Poma a un selecte grup de 25 riders de el panorama nacional i internacional. Celebrat a porta tancada, el Happy Ride Weekend 2020 va centrar la seva atenció en la creació de continguts i la seva difusió en xarxes socials perquè els fans poguessin viure des de dins tot l'esdevingut al llarg de dues jornades de pura acció.

Si bé el dijous el vent va fer que l'inici de la sessió es retardés fins ben entrada la tarda, els riders van poder finalment gaudir dels impecables salts perfilats pels shapers de La Poma de Premià de Dalt. Destaca entre tots el 'Big Bertha', un nou i espectacular salt construït per a l'ocasió que va fer les delícies dels riders més atrevits per el se gran tamany i recepció, elements propicis per provar nous trucs.

Amb els participants adaptats als salts i les línies, la sessió de divendres contava en la seva programació amb el plat fort d'aquesta edició: El Pannini Cash 4 Tricks. Una competició oberta a tots els riders que va tenir lloc en el salt 'Big Bertha' amb un format que premiava amb diners en metàl·lic els millors salts. Els grans trucs no es van fer esperar a La Poma de Premià de Dalt, destacant entre tots el 720 triple barspin de Miguel Guerrero "Carolo", truc inèdit a nivell mundial que va posar la cirereta a dos dies de pura acció. Amb la seva destacada actuació Aran Massip i Carolo es van emportar el Gran Premi Diputació de Barcelona en les categories de BMX i MTB respectivament.

Aprofitant la celebració de l'Happy Ride Weekend 2020 un equip de filmació ha estat gravant un documental sobre el 15è aniversari de La Poma BikePark Premià de Dalt. La peça, que compta entre d'altres amb la participació Andreu Lacondeguy i Sergio Layos reflectirà l'evolució del bikepark i com ha passat a convertir-se en un centre d’entrenament de riders de primer nivell internacional i una instal·lació referent a nivell mundial.

Malgrat el complicat context pel qual els esdeveniments esportius estan passant, l'equip de La Poma BikePark Premià de Dalt ha volgut apostar per una nova edició del Happy Ride Weekend ja que és un esdeveniment pilar per a la instal·lació que permet aconseguir els recursos necessaris per a adequar el bikepark i deixar-lo perfecte per a la resta de l'any i que així tots els usuaris i riders locals puguin gaudir d'una instal·lació de primera categoria, tot això gràcies al suport de l'Ajuntament de Premià de Dalt.

La Poma Bike Park és un espai esportiu i d'oci de 15.000m2 situat a la localitat de Premià de Dalt, entre la platja i muntanya i a 20 minuts de la ciutat de Barcelona. És una instal·lació de referència internacional on es practiquen activitats esportives relacionades amb la bicicleta, skate, patinets i patins.

L'organització de l'esdeveniment compta amb el suport de l'Ajuntament de Premià de Dalt i el departament d'Esports de la Diputació de Barcelona.


 

FOTOS:

© RubenVigil 

 

 

 

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions