Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament passa comptes amb ‘Relat d’una legislatura’

A les acaballes de la legislatura 2015-2019, el Govern de Premià de Dalt presenta en menys de 3 minuts les actuacions més destacades del Pla de Mandat anomenat ‘Horitzó 2020’

Above Content Body

Content Core

Es tracta de passar comptes amb la població de Premià de Dalt a partir del grau de compliment dels objectius definits en aquest Pla i dels quals s’ha anat informant al llarg de la legislatura per diversos mitjans. Concretament, el compliment se situa en el 81%.

‘Relat d’una legislatura’ es fa públic en resposta al compromís polític de transparència, de fer possible que la ciutadania conegui en tot moment el treball del govern, format per PDeCAT amb 8 regidors/es, ERC, amb 2 i PSC, amb 3, el que suposa un ampli govern de 13 regidors/es sobre 17 possibles. 

El document audiovisual s’ha dividit en 6 àmbits estratègics de treball durant la legislatura 2015-2019:

  1. Compromís amb la gent
  2. Cultura, educació i esport
  3. Sostenibilitat i qualitat de vida
  4. Dinamització econòmica
  5. Seguretat
  6. Gestió responsable i transparent

Aquests eixos engloben la totalitat de l’actuació municipal i al voltant dels quals es poden desenvolupar els objectius i accions concretes per assolir les premisses de desenvolupament econòmic i social del territori i la ciutadania de Premià de Dalt. Com explica l’alcalde, Josep Triadó, “tota l’acció de govern desenvolupada s’ha dut a terme seguint el nostre ADN de gestió rigorosa, és a dir, sense pujar impostos ni endeutar-nos”, i afegeix, “justament aquest any en fa 10, des del 2009, que l’Ajuntament de Premià de Dalt no demana cap préstec i el que s’estalvia en interessos als bancs, ho dediquem a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes”.

 

Below Content Viewlet

Document Actions