Notícies

Navigation Bar

El Govern de Premià de Dalt s'amplia amb la incorporació del PSC

L'alcalde, Josep Triadó, delega en la portaveu socialista les regidories de Participació Ciutadana, Cooperació i Solidaritat

Above Content Body

Content Core

ampliació governampliació governampliació governA partir de l’1 de febrer, el Govern de Premià de Dalt amplia encara més la majoria de què disposava (10 de 17). Concretament, ara seran al govern 13 dels 17 regidors possibles (PDeCAT, ERC-AM i PSC), per a tirar endavant el Pla de Mandat “Horitzó 2020”.  Únicament restaran a l'oposició 4 regidors (2 de Crida Premià de Dalt i 2 del Partit Popular).

Canvis en el cartipàs. L’alcalde ha delegat als regidors del PSC les àrees de Participació Ciutadana i Cooperació i Solidaritat, i la portaveu socialista, Inma Fernández, en serà la regidora responsable. Aquest canvi suposa una petita remodelació del cartipàs municipal, ja que fins ara l’àrea de Participació Ciutadana era responsabilitat d'Alejandro Costa Urigoitia, mentre que la de Cooperació i Solidaritat, de Carles A. Medina.

L’alcalde, Josep Triadó, valora de forma molt positiva que el 76% del Ple, 13 regidors, participin de l’acció de govern, i explica, “en un temps de minories, majories justes  o trencaments, Premià de Dalt aposta per la suma dels grups amb voluntat constructiva demostrada durant els darrers temps”.

Des de finals del 2015, PDeCAT i PSC han mantingut reunions de treball periòdiques per a conèixer de més a prop els projectes de l’Ajuntament, així com per a coordinar la posició dels dos grups municipals en els plens. Durant aquest temps, el PSC ha aprovat les Ordenances Fiscals i els Pressupostos 2016 i 2017, així com les propostes de l’equip de govern sobre els temes del poble.

Ambdós grups municipals actuaran amb plena llibertat de vot respecte aquelles temàtiques de contingut ideològic o relacionades amb altres administracions governades per les respectives formacions polítiques.

Aquesta ampliació del pacte de govern se sustenta sobre la base del Pla de Mandat existent i després de constatar que no hi ha dificultats que dificultin l'entesa i la tasca de govern. La remodelació del govern municipal entrarà en vigor l'1 de febrer de 2017.

Below Content Viewlet

Document Actions