Notícies

Navigation Bar

El govern de Premià de Dalt s'amplia a 11 regidors

Montse Assens, de Solidaritat per la Independència, entra a l'equip de govern com a regidora adjunta

Above Content Body

Content Core

Montse AssensL’alcalde, Josep Triadó, ha volgut retornar la confiança que la regidora de SI li va donar tant en la seva presa de possessió com en l’aprovació inicial dels pressupostos i li ha ofert formar part de l’equip de govern, compost per 11 regidors de 17 possibles.

Montse Assens entra doncs al govern com a regidora adjunta a les regidories de Cultura, Joventut, Serveis Socials, Participació Ciutadana i Comunicació, després de la renúncia dels dos exregidors del PP els quals han passat a ser no adscrits a cap partit polític.

Per decisió pròpia, la regidora renuncia a l’assignació econòmica que li pertocaria com a membre del govern, concretament, per assistència a les juntes de Govern Local, perquè no vol comportar una nova despesa per l’Ajuntament. Com ella argumenta “entro com a regidora adjunta en les àrees en què em veig amb cor de fer-hi alguna aportació durant el poc temps que queda”.

L’alcalde explica que “tal i com vaig explicar quan vaig ser escollit alcalde, la meva voluntat ha estat assolir un govern el més obert, ampli i divers possible amb persones que tenim en comú el desig de treballar de forma constructiva per millorar Premià de Dalt, respectant totes les idees i posicionaments”.

La incorporació de Montse Assens com a regidora adjunta a les àrees especificades és efectiva des del 15 de desembre. D’aquesta manera, l’equip de govern de Premià de Dalt queda format per 11 regidors (8 de CiU, 2 no adscrits i 1 de SI). A l’oposició, PSC (5) i ERC (1).

Below Content Viewlet

Document Actions