Notícies

Navigation Bar

El Govern convoca sis audiències públiques per retre comptes amb la població

Es tracta d'un mecanisme de participació ciutadana perquè el veïnat valori i contribueixi a la gestió municipal

Above Content Body

Content Core

Dimecres 18 de maig arrenca la primera de les sis audiències públiques que convoca l’Ajuntament de Premià de Dalt per retre comptes amb la ciutadania dels diferents nuclis de població. Aquestes són les dates i els espais de les audiències: 

  1. Dimecres 18 de maig: Barri Santa Anna-Tió a l’Espai Santa Anna
  2. Dijous 19 de maig: La Floresta i Can Vilar al gimnàs/sala polivalent de l’Institut-Escola Santa Anna
  3. Dimarts 24 de maig: Barri del Remei a l’antiga Escola Verge del Remei
  4. Dijous 26 de maig: Nucli antic i voltants a la Sala de Plens de l’Ajuntament (plaça de la Fàbrica, 1).
  5. Dijous 2 de juny: Les Pèrgoles a la seva seu social.
  6. Dijous 9 de juny: Puig de Pedra/Sot del Pi a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Totes elles se celebraran a les 19.00 hores.

L’Audiència Pública és un espai de participació obert a tothom que recull el Reglament Municipal de Participació Ciutadana. Aquest acte públic obert combina informació i participació. Primer, els responsables municipals exposen els temes més significatius de l’acció de govern local i després les persones assistents els adrecen les seves preguntes, suggeriments o propostes a l’alcalde i regidors/es mentre comparteixen un aperitiu.

A partir dels 5 eixos establerts al Pla de Mandat “Premià de Dalt al centre de tot” -Un poble segur i accessible; saludable i culturalment actiu; solidari i amb qualitat de vida; per als joves, solvent i innovador; sostenible, connectat i acollidor- el Govern exposarà el més destacat de la seva gestió durant aquesta mitja legislatura per a retre comptes amb els veïns de Premià de Dalt, tal i com es va comprometre.

L'equip de govern va celebrar la seva primera audiència pública el 28 de novembre de 2015, en què es va explicar el procés d’elaboració del Pla de Mandat i com la ciutadania podia participar-hi.

Below Content Viewlet

Document Actions