Notícies

Navigation Bar

El festival Escenarts d'hivern ens proposa tres obres espetaculars al Teatre de Sant Jaume

Bufa&Sons World Music, Viggo Mortensen i Toni Albà conformen el cartell

Above Content Body

Content Core


Bufa & SonsDiumenge 21 de febrer, a les 6 de la tarda, Xavi Lozano, Marc Vila i Guillem Aguilar, tres experimentats músics amb llarga trajectòria en les seves carreres s'han unit per a oferir-nos "Bufa & Sons World Music" un concert-taller-didàctic en clau d'humor, un espectacle per a tota la família i tots els públics ja que no deixa a ningú indiferent.

"Hem estat i estem envoltats de tubs. Allà on mirem hi ha flautes. Nosaltres mateixos som tubs. Una escombra, una crossa, una escala, una regadora, una cadira, un maó, un macarró ... deixen fluir les melodies que amaguen: peces de blues, de jazz i algunes cançons per tots conegudes aconseguint un so d'instruments com el bansuri, saxo , gralla, gaites, etc. ".

Bufa & Sons ens proposen que observem el nostre entorn ia través del reciclatge d'objectes quotidians (que mai imaginaríem que poguessin arribar a treure cap so) ens presenten un concert en el qual ens demostraran una vegada més que la música és on decidim trobar-la.

viggo mortensenDissabte 27 de febrer, a les 10 de la nit, Viggo Mortensen i Rafel Plana desembarcaran a Premià de Dalt perquè gaudim de "Cançons d'hivern". Dues persones damunt l'escenari per a regalar-nos minuts compartits de recitals especials. El "Solo" és una modalitat artística que s'aplica més aviat a la dansa i a la música que al teatre. Un "solo" és també una manera d'afrontar un fet artístic. Sense ningú, sol davant el públic. Viggo Mortensen es mou lliurement per l'escenari, com un rapsode, només acompanyat per Rafel Plana al piano. Mortensen aprofita "Canciones de invinero" per a recordar alguns dels seus poetes prefertis. Entre altres, recita poemes del bosni Izet Sarajilic com "Sin llaves y a oscuras", o "Elogi de la discreció", de la catalana Anna Rossell.

Tancarà l'Escenarts d'hivern en Toni Albà, que presenta a Premià de Dalt "Bufonant", un viatge sorprenent al fons de la creació teatral. És un espectacle d'improvisació. Un bufó evolucionant en l'espai buit, un actor descobrint alhora que els espectadors, els persontges que interpretarà. Un clown provocant el públic perquè s'impliqui en l'espectacle com no ho ha fet mai. Un comediant deixant que els espectadors el provoquin per a crear un espectacle total. 

Toni AlbàToni Albà ens convida el dissabte 19 de març, a les 10 de la nit, a provocar-lo en aquesta última creació on l'art de la comèdia es posa al descobert sense engany. No us ho perdeu!

Escenarts, festival d'arts escèniques d'hivern

VENDA D'ENTRADES:

A taquilla, 12€. 15€ "Canciones de Invierno"

Anticipades (www.atrapalo.com), 10€. 12€ "Canciones de invierno"

Us recordem en aquesta producció audiovisual de Premià de Dalt Mèdia, l'Escenarts de Tardor.

Below Content Viewlet

Document Actions