Notícies

Navigation Bar

El Festihumor enceta la programació de l'EscenARTS Primavera divendres 31 de març

P&P (Tortell Poltrona i Albert Pla), La SuperBleda i Mario Gas i Orestes Gas, les tres propostes artístiques triades

Above Content Body

Content Core

Cartell EscenARTS primaveraL'EscenARTS, el Festival d'Arts Escèniques arrenca la seva edició de primavera amb més força que mai amb la inclusió d'un altre certamen, el Festihumor, el proper 31 de març i 2 d'abril, amb la representació de les obres "PP" i "La Superbleda", respectivament. Completarà la programació d'aquesta edició primaveral de l'EscenARTS l'actuació d'un dels grans actors catalans, Mario Gas, el proper 22 d'abril, vigília de la Diada de Sant Jordi, acompanyat a la guitarra pel seu fill Orestes.

Així, el proper 31 de març (21:30 h) s'enceta el Festihumor, el festival que ens acosta al teatre d’humor a través del teatre gestual, a la música i al circ, amb un espectacle de clown familiar que porta el nom  "PP",  inicials dels cognoms dels seus intèrprets, Tortell Poltrona i Albert Pla. Les entrades per aquesta actuació ja es poden comptat al web d'Atrapalo a un preu anticipat de 12 €, a taquilla el cost serà de 15 € i els menors de 29 anys podran gaudir de l'espectacle per 9 €.

"La Superbleda" és la segona actuació del Festihumor, que arribarà el 2 d'abril (18 h) amb la cia. La Bleda,  i el seu darrer espectacle que protagonitza l'Helena Escobar, la pallassa que dóna nom i ànima a un seguit d’històries que ja han delectat petits i grans. És un avió? És un ocell? No, és la Superbleda. Tots tenim superpoders. Els tenim tan amagats que costen de trobar, però, quan els necessites, apareixen. La Superbleda té la força d’una formiga perquè pot aixecar set vegades el pes d’una formiga, té el poder de desaparèixer perquè només aclucant els ulls ja no hi és, i pot salvar a qui convingui només dient “un-dos-tres-salvats”. Però quan sorgeixi un problema “real”, una necessitat “real”, ella tindrà el superpoder més real de tots: la imaginació.

Els preus per La Superbleda són de 10 € l'entrada anticipada i 12 € a taquilla (menors de 29 anys, 9 €). També es poden adquirir els packs familiars  a uns preus de 25 € el de 3 pax, 30 € el 4 pax i 35 € 5 pax.

Finalment, l'actor Mario Gas, acompanyat pel seu fill Orestes a la guitarra, recitarà una selecció de poemes de Gabriel Ferrater per a tancar l’EscenARTS de primavera. Una representació que tindrà lloc la vigília de Sant Jordi, Dia del Llibre, és a dir, el dissabte 22 d’abril.

Les entrades per aquest ESCENarts ja es poden comprar de forma anticipada i més econòmica a través del portal web d'Atrapalo o bé  a taquilla el mateix dia de les representacions. Els menors de 29 anys poden adquirir les entrades a taquilla a un preu més baix. Totes les obres es representaran al teatre de la SC Sant Jaume, on també es pot gaudir al bar-restaurant del "menú espectacle" a un preu de 4,5 euros, que inclou beguda i entrepà.

P&P (Poltrona&Pla)       La Superbleda   Mario Gas

Below Content Viewlet

Document Actions