Notícies

Navigation Bar

El duet format per Andrea Amador i Àlex Ramírez dóna inici al 39è Festival de Música del Maresme

Es tracta de dos joves intèrprets amb grans qualitats comunicatives en les seves actuacions

Above Content Body

Content Core

logotip Festival de Música del MaresmeAndrea Amador i Àlex RamírexPau FigueresOCCJOCEMDissabte 25 de juny a les vuit des vespre, l'auditori Salvador Albert de la Casa de Cultura Can Figueres acull el concert amb què s'inaugura el 39è Festival de Música del Maresme, un esdeveniment cultural de primer ordre que organitzen el Consell Pro Musica i l'Ajuntament de Premià de Dalt, en col·laboració amb l'Escola Municipal de Música. Enguany l'esdeveniment estrena nova nova imate gràfica.

Cinc concerts conformen la proposta musical d'aquesta edició de la programació musical que es desenvoluapra els dissabtes nit del mes de juliol i agost, a diversos indrets. De fet, aquesta variació dels escenaris i la possibilitat de conèixer racons del poble -com ara els jardins de Can Casadellà, els jardins de Can Claramunt o l'Ermita de Sant Sebastià, dins del cementiri municipal- són un dels atractius del Festival de Música del Maresme que va néixer fa trenta-nou anys a Premià de Dalt i que des dels seus incia ha tingut vocació comarcal, per apropar l'art de la música clàssica a diversos municipis i a les noves generacions. De fet, el darrrer concert és una actuació de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou adreçada als infants en què a partir de la interpretació de bandes sonores de pel·lícules infantils explicaran els instruments musicals i com es toquen.


Andrea Amador (violoncel) i Àlex Ramirex (piano) encetaran aquesta edició. Es tracta de dos joves músics de gran talent que es complementen a la perfecció, mostrant al públic una capacitat de comunicació que sorprèn i emociona.

El cartell del Festival el completen le següents actuacions:

Pau Figueres, el 30 de juliol, a les 22.00h als jardins de Can Casadelllà
L'Orquestra de Cambra Catalana, dissabte 30 de juliol, a les 22.00h, als jardins de Can Claramunt
Aupa Quartet, dissabte 13 d'agost, a les 22.00h, a l'Ermita de Sant Sebastià (cementiri municipal)
Jove Orquestra de Cambra de Masnou (JOCEM), dissabte 10 de setembre, a les 18.00h, al teatre de la SC Sant Jaume

Cartell 39à Festival de Música del Maresme

Below Content Viewlet

Document Actions