Notícies

Navigation Bar

El Delegat del Govern de la Generalitat visita Premià de Dalt

Fernando Brea ha assistit a la reunió sobre el Pla de Barris

Above Content Body

Content Core

L'aclalde i el delegat del govern  de la GeneralitatEn el torn de visites institucionals que està fent aquests dies a diversos municipis catalans, el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat Premià de Dalt el dimecres 20 de febrer, aprofitant que s’hi celebrava la segona reunió del comitè d’avaluació i seguiment del Pla de Barris Santa Maria – Santa Anna  - tió que s’està desenvolupant a Premià de Dalt i Premià de Mar de forma conjunta, amb una inversió de 9M €.

Fernando Brea ha participat de la reunió de treball, amb presència de regidors d’un i altre municipi, la directora de Serveis Territorials de Programes del Servei d’Ocupació de Catalunya, Aurora Baena, representants de diversos departaments de la Generalitat i Diputació així com de les entitats veïnals, associacions ciutadanes i agents econòmics i socials dels dos pobles.
Prèviament, el Delegat ha mantingut una reunió amb l’alcalde, Joan Baliarda, i ha signat el llibre d’honor del municipi. Joan Baliarda l’ha obsequiat amb una escultura de l’artista local Madola, en agraïment per la seva visita.

Below Content Viewlet

Document Actions