Notícies

Navigation Bar

El Delegat del Govern de la Generalitat, Miquel Àngel Escobar, ve a conèixer de primera mà el DISA

Miquel Àngel Escobar s'hi ha acostat ja que es trobava a Mataró

Above Content Body

Content Core

Visita del Delegat del GovernVisita del Delegat del GovernVoluntaris dels centre de Distribució Solidària d’Aliments i els alcaldes de Premià de Dalt i Premià de Mar, Josep Triadó i Miquel Buch, respectivament, han rebut la visita de Miquel Àngel Escobar, que es trobava a la capital de la comarca i que ha volgut acostar-se al DISA per a conèixer com funciona el centre de distribució solidària d'aliments.

Durant la visita el Delegat ha rebut explicacions de les persones voluntàries del centre, que, a dia d’avui, dóna servei a 600 famílies dels dos municipis (27 tones d'aliments). Amb l’objectiu de dignificar al màxim la distribució d’aliments, DISA funciona a través de punts que les persones usuàries bescanvien pels aliments que prefereixen. A l’hora de recollir-los sempre estan acompanyades per persones voluntàries que les ajuden en la tria de productes perquè segueixin una dieta el més equilibrada possible. DISA és doncs una mena de supermercat solidari que es troba a l’església de Santa Maria, al camí del Mig, que va començar a funcionar la tardor de l'any 2015 i s’adreça a famílies derivades des dels serveis socials dels dos ajuntaments. Les persones beneficiàries reben uns punts que bescanvien per aliments bàsics.

Aquesta tardor, el Delegat del Govern, Miquel Àngel Escobar, visitarà oficialment Premià de Dalt, en una data encara a concretar.

Below Content Viewlet

Document Actions