Notícies

Navigation Bar

El consultori local de Cristòfol Ferrer comença l'horari d'estiu

A partir de dilluns dia 5 de juliol, el centre de salut obrirà de dilluns a divendres de 8 h a 14 h.

Above Content Body

Content Core

L'Institut Català de la Salut ha comunicat a l'Ajuntament que durant el període comprès entre el 5 de juliol i el 27 d’agost, ambdós inclosos, el consultori local Nucli Urbà de Premià de Dalt modifica temporalment els dies i horari d’obertura:

  • De dilluns a divendres de 8h a 14h.
  • A les tardes romandrà tancat.

Fora d’aquest horari, i per atencions que no puguin esperar, la població pot posar-se en contacte amb el CAP Premià de Mar.

La programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8h a 21h, al telèfon 93 326 89 01. També per internet al portal web citapreviasalut.cat. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb l’eina digital La Meva Salut i l’eConsulta. Fora de l’horari del centre o en cas d’urgència, caldrà trucar al 061 i, en cas d’emergència, al 112.

A l’àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.400.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.

Al Maresme concretament, l’ICS compta amb 12 equips d’atenció primària que atenen en 12 centres d’atenció primària i 12 consultoris locals.

Below Content Viewlet

Document Actions