Notícies

Navigation Bar

El Consell Municipal de Cultura i l'Ajuntament de Premià de Dalt atorguen el premi Càrmina 2012 a Lluís Marquet

El “Càrmina” és un premi que cada dos anys concedeixen el Consell Municipal de Cultura i l'Ajuntament de Premià de Dalt a la personalitat física o jurídica que més ha destacat en l´àmbit cultural del municipi.

Above Content Body

Content Core

Aquesta distinció es lliura enguany, a títol pòstum, a l’il·lustre lingüista i enginyer Lluís Marquet i Ferigle, veí de Premià de Dalt, en reconeixement a tota la seva trajectòria professional i per la seva implicació en diverses entitats culturals del poble, treballant de forma desinteressada en favor del foment de la cultura popular i tradicional al nostre municipi.

El Càrmina reprodueix el text esgrafiat en un fragment de plat de ceràmica trobat a la vil·la romana de Les Pèrgoles que portava inscrit el que sembla ser una carmina funeraris, i en què s’hi pot llegir la inscripció (“…no tot és dolor per a qui estima..”).

L’acte de lliurament del guardó tindrà lloc el dissabte 15 de desembre, a les 6 de la tarda, a la Sala de Sessions de l’Ajuntament, en un esdeveniment en què intervindran el lingüista Josep Ferrer, la col·laboradora de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) Núria Aramon, llicenciada en filologia romànica i filla de l’insigne lingüista Ramon Aramon i el catedràtic de química, Salvador Alegret, a banda de les autoritats municipals.

En acabar l’acte d’atorgament del premi i homenatge a Lluís Marquet, la Sala de Sessions de l’Ajuntament acollirà l’audició d’una sardana a càrrec la Coral Primiliana de Veus Femenines i, finalment, es servirà un petit refrigeri.

Premi Carmina 2012

Premi Carmina 2012

Fitxer: premicarmina2012.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 204,92 kB

Below Content Viewlet

Document Actions