Notícies

Navigation Bar

El Consell Comarcal del Maresme, Premià de Dalt i 15 municipis més formen una taula de gestió conjunta de la sequera

Above Content Body

Content Core

Imatge inexistent - Imatge inexistent El Consell Comarcal i 16 municipis del Maresme entre els quals hi ha Premià de Dalt han començat a treballar conjuntament per a seguir una política comuna en la gestió de la sequera actual i per fer front a futurs nivells d'excepcionalitat en la gestió de l'aigua.

Davant dels problemes i dels dubtes amb què es troben els ajuntaments per aplicar i gestionar situacions difícils, com ara el nivell d'excepcionalitat 2 que marca el decret de sequera que afecta els municipis del Maresme Centre (fins Caldes d'Estrac) i Maresme Sud, el Consell Comarcal ha proposat un sistema de treball conjunt que permeti als ajuntaments establir criteris comuns per donar una resposta unitària als problemes que es deriven de l'aplicació del decret de sequera.

Cal que les dutxes de les platges estiguin sense aigua?, Com hem de regar les zones enjardinades? Com s'ha de dur a terme la neteja viària? Què cal fer davant d'un incomplement del BAN de sequera? quines iniciatives es poden dur a terme per recollir aigües pluvials? .... Aquests són només uns exemples dels temes que s'han plantejat en la primera reunió de la taula de sequera que ja s'ha marcat un calendari de reunions de treballs.

De moment, hi participen - a més del Consell Comarcal del Maresme- 16 ajuntaments: Premià de Dalt, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Sant Andreu de Llavaneres, Malgrat de Mar, Òrrius, Santa Susanna, Pineda de Mar, Premià de Mar, Teià i Vilassar de Mar.

Below Content Viewlet

Document Actions