Notícies

Navigation Bar

El Consell Comarcal contracta 46 persones desocupades en el marc del programa Treball i Formació

Aquesta és la tretzena edició del programa Treball i Formació en la qual participa el Consell Comarcal del Maresme.

Above Content Body

Content Core

El Consell Comarcal contracta 46 persones desocupades en el marc del programa Treball i Formació
@ Consell Comarcal del Maresme

El Consell Comarcal ha contractat 46 persones aturades que durant un any treballaran en 22 ajuntaments del Maresme guanyant experiència laboral, rebent formació específica i un acompanyament personalitzat que millorarà les seves oportunitats d’ocupabilitat.

Treball i Formació és una política activa d’ocupació finançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Economia Social. La seva singularitat és que combina l’experiència professional, la formació transversal d’entre 60 i 70 hores i l’acompanyament a les persones participants per garantir la seva inserció laboral en el mercat de treball.

Totes les persones contractades ahir 16 d'octubre de 2023 es trobaven en situació d’atur i pertanyen a diversos col·lectius amb dificultats d’inserció laboral, com el de majors de 52 anys, persones no perceptores de prestació, dones en situació d’atur de llarga durada, persones perceptores de la renda garantida ciutadana i persones transgènere.

El Consell Comarcal del Maresme ha seleccionat les 46 persones contractades d’entre un total de 468 currículums derivats per les quatre oficines de Treball del Maresme. 22 d’elles desenvoluparan tasques d’auxiliar administratiu i 24 treballaran com a peó de brigada (7 de pintura, 6 de construcció, 6 de neteja i 5 de jardineria).

Després d’haver signat el contracte laboral, s’incorporaran al seu lloc de treball durant els propers 12 mesos en els ajuntaments de: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, Montgat, Òrrius, Palafolls, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana,  Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Below Content Viewlet

Document Actions