Notícies

Navigation Bar

El compromís amb la fiscalitat verda, portada de La Pinassa 163

La revista municipal del mes de novembre també destaca la programació per a commemorar el 25N a Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Les ordenances fiscals per a l'any 2022 són el full de ruta cap a la transició ecoLòliga ja que promouen la sostenibilitat. Recentment aprovades pel Ple de la Corporacio, concretament el passat 27 d'octubre en un ple extraordinari, s'expliquen de forma gràfica en el reportatge de les pàgines centrals del butlletí municipal, en la secció "En 2 minuts". Destaquen especialment dues bonificacions d'impostos en clau verda, l'Impost de Construccions i el de Vehicles.

Quant a ocupació, hi ha dos temes d'actualitat. El primer és la posada en marxa d'un progama de "coaching" per a persones en atur i el segon que l'Ajuntament ha contractat dos joves durant 6 mesos mitjançant el programa de garantia Juvenil del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

La commemoració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones el proper 25 de novembre, amb una obra de teatre gratuïta al teatre de Sant Jaume que no us podeu perdre; l'exposició dels Premis Digiphoto 2021 al Museu fins al 17 de desembre; l'inici de la poda; o el lliurament del Premi Marià Manent el proper 20 de novembre són altres notícies que trobareu a les pàgines de "La Pinassa".

Com sempre, també podeu llegir les recomanacions de la Biblioteca Jaume Perich i Escala, gaudir de les vostres imatges a Instagram, la tribuna municipal i l'entrevista, en aquesta ocasió a un jove del poble que és tot un talentós del violí, en Xavi Henríquez.

 

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions