Notícies

Navigation Bar

El Comerç de Premià de Dalt, aquest Nadal et porta el Pare Noel!

Nova campanya de dinamització de l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament en què s'enviarà un vídeo personalitat del Pare Noel als clients que comprin als comerços del poble

Above Content Body

Content Core

Aquesta és una nova campanya de dinamització comercial que té un doble objectiu. D’una banda, incentivar la compra en els comerços locals i de l’altra, sorprendre els infants. Enguany, del 22 al 24 de desembre es farà arribar un vídeo personalitzat del Pare Noel a través de missatgeria instantània (WhatsApp) als fills i filles dels veïns i veïnes que comprin als comerços de Premià de Dalt.

Perquè els infants puguin rebre aquest vídeo, caldrà que es faci 1 compra a 3 establiments diferents del municipi de l’1 al 15 de desembre i que s’ompli una butlleta amb les dades de contacte. El valor de cada compra ha de ser d’un mínim de 10 euros.

Quan la persona clienta faci la primera compra, el comerç li atorgarà  una butlleta de participació i hi col·locarà un gomet del Pare Noel. La butlleta l’haurà de guardar i tornar-la a mostrar a la resta de comerços on faci la segona i tercera compra, perquè li posin els corresponents gomets. Un cop tingui els 3 gomets, cal emplenar les dades de la butlleta i dipositar-la a la bústia que del comerç adherit a la campanya.

El 16 de desembre, l’Ajuntament de Premià de Dalt recollirà dels comerços les bústies amb les butlletes, per poder preparar els vídeos personalitzats adreçats a les nenes i nens i enviar-los del 22 al 24 de desembre al WhatsApp de la persona adulta.

 

Below Content Viewlet

Document Actions