Notícies

Navigation Bar

El comerç de Premià de Dalt, aquest Nadal, et porta un somni fet regal!

Nova campanya de dinamització comercial que comença demà 1 de desembre i s'allarga fins al 29 del mateix mes

Above Content Body

Content Core

Un somni fet regalLa regidoria de Comerç i Promoció de la Vila engega una nova campanya de dinamització del comerç local sota el nom "El comerç de Premià de Dalt et porta un somni fet regal".

La campanya consisteix en que cada establiment defineix un pack de serveis i/o productes per un valor de 300€ que resulti atractiu, original i diferent. L’Ajuntament repartirà butlletes i bústies de participació entre tots els comerços adherits a la campanya per tal que ho reparteixin entre els seus clients. Aquests hauran de triar quin regal els agradaria fer realitat en els comerços participants. El divendres 30 de desembre, a la Sala de Plens,  a les 19.30h, es farà el sorteig del "somni" de la persona guanyadora.

Hi participen establiments de tot el municipi, concretament, vint-i-set.Cadascun d'ells, amb "somnis" diferents perquè els clients triïn el seu.

L’objectiu final d’aquesta campanya és fer visibles els productes i serveis que els comerços locals ofereixen, donar més visibilitat a tots els participants i sobretot fidelitzar la clientela.

Establiments comercials participants i somnis

Un somni fet regal

Un somni fet regal

Fitxer: SOMNIS.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 4,69 MB

Below Content Viewlet

Document Actions