Notícies

Navigation Bar

El Club Bàsquet Premià de Dalt organitza el 1r Torneig 3x3

En aquest torneig podreu formar equips de fins a 4 jugadors/es, distribuïts en diferents categories femenines i masculines

Above Content Body

Content Core

La primera edició del Torneig 3x3 CB Premià de Dalt tindrà lloc el dissabte dia 22 de juny, al Pavelló Poliesportiu Municipal de Premià de Dalt, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Premià de Dalt.

El Pavelló es convertirà en un 'playground' de 8 pistes on des de les 9 del matí les persones inscrites gaudiran de la lligueta prèvia i les eliminatòries posteriors, per decidir les guanyadores i guanyadors de cada categoria 🏆. El torneig també comptarà amb un Concurs de Triples i de Two Ball 🏀.

En aquest torneig es podran formar equips de fins a 4 jugadors/es, distribuïts en diferents categories femenines i masculines, des de Pre-mini fins a Sèniors i Veterans/es, per a garantir una competència justa i emocionant.

El preu d'inscripció és de 60 euros per equip, que inclou la magnífica samarreta del torneig. Si teniu algun dubte o consulta, podeu enviar un correu electrònic i us resoldran els vostres dubtes i us ajudaran en tot el que necessiteu. 

No deixeu escapar aquesta oportunitat de gaudir del bàsquet i formar part d'aquesta gran experiència esportiva!

Inscripcions

Us podeu inscriure fins al 9 de juny de 2024.

Below Content Viewlet

Document Actions