Notícies

Navigation Bar

El cartell de Sant Pere 2024 és la coberta de ‘La Pinassa’

La revista d’informació municipal inclou el programa de la Festa Major a les seves pàgines

Above Content Body

Content Core

La celebració de Sant Pere és la gran notícia del número de juny de ‘La Pinassa’ i el seu programa d’activitats ocupa les pàgines centrals. També es distribueix amb la revista el programa de mà -dissenyat per la Lali Rodríguez Tió- perquè els veïns i veïnes el portin al damunt durant els dies de Festa Major, del 27 al 30 de juny, per a consultar-lo i no perdre's cap dels nombrosos actes.

A banda de les festes patronals, ‘La Pinassa’ també informa de la posada en marxa d’un nou programa d’activitats per a promoure l’accés de la dona a l’esport, Dona i Esport. Són activitats de zumba i dansa esportiva (Urban Dance Fusion) gratuïtes que es faran els dimarts i els dijous a l’Espai Santa Anna i al gimnàs de l’Institut Escola Santa Anna. 

També cal destacar l’obertura de la piscina d’estiu del Club de Tennis Premià de Dalt, que es farà el 22 de juny i s’allargarà fins al 8 de setembre, amb els mateixos preus de les entrades i els abonaments dels dos darrers anys.

La secció d’entrevista en aquest número la protagonitza la Marta Golart, veïna de Premià de Dalt i perruquera de l’establiment ‘Un trosset de mi’.

També hi trobareu la notícia que Premià de Dalt s'agermana amb l'Aleixar i Viladrau dissabte 8 de juny, l'opinió dels grups polítics municipal o l'agenda d'activitats.

 


LA PINASSA 187

Below Content Viewlet

Document Actions