Notícies

Navigation Bar

El cartell de la Festa Major és la portada triada per a la revista municipal de juny

"La Pinassa" destaca l'esdeveniment "Enfutbola't. Futbol pera  tothom" que acollirem el proper 18 de juny

Above Content Body

Content Core

Maria Planas, La ContraLa revista de juny obre les seves pàgines amb l'esdeveniment "Enfutbola't. Futbol per a tothom", que tindrà lloc a Premià de Dalt, al camp municipal de futbol, el proper diumenge 18 de juny, de les 10 del matí a les 7 de la tarda, organitzat per la Federació Catalana de Futbol, amb el suport de l'Ajuntament. Es tracta d'una jornada de futbol inclusiu amb més de 400 esportistes participants.

Altres temes destacats són la posada en marxa de màquines pioneres de recuperació de petits envasos, una nova campanya de dinamització comercial amb el Plat d'Ulisses com a protagonista, la posada en marxa de la piscina del Club de Tennis a preus reduïts perls veïns del poble o l'inici del 40è Festival de Música del Maresme que es va inaugurar a Can Casadellà i que ens proposa tres concerts més a Premià de Dalt, concretament als jardins de Can Mus el dissabte 3 de juny amb Balkanaizer, als jardins de Can Claramunt el 29 de juliol, amb l'Orquestra de Cambra Catalana i el 30 de setembre en una proposta musical per al públic familiar, "Violintastik" amb el Duo Tocatta.

La secció "En 2 minuts" de les pàgines centrals l'ocupa en aquesta ocasió un reportatge per a explicar l'aposta del Govern per l'envelliment actiu i de qualitat amb diversos serveis; mentre que l'entrevista de secció La Contra és a Maria Planas, responsable del Servei Respir.

Tot i que la portada és el cartell de la Festa Major 2017, el programa amb totes les activitats, horaris i espais es repartirà casa per casa i també el trobareu a les dependències municipals a mitjans de juny.

La Pinassa 124

La Pinassa 124

Fitxer: LAPINASSA124web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 3,72 MB

Below Content Viewlet

Document Actions