Notícies

Navigation Bar

El cap de setmana del 12 i 13 de desembre, el parc Felicià Xarrié acull la Fira de Nadal

D'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores

Above Content Body

Content Core

cartell fira de nadal 2015En aquesta edició se celebra un cap de setmana més tard del que es feia fins ara, quan coincidia amb el Pont de la Puríssima, i organitzar-la més a prop de les Festes de Nadal. Com a novetat respecte les darreres edicions, també es canvia d'escenari i l'esdeveniment tindrà lloc al parc Felicià Xarrié.

La Fira de Nadal de Premià de Dalt s'adreça a les famílies que volen encarregar i fer les seves compres de Nadal apostant pel comerç de proximitat, en un recinte que acull una oferta comercial combinada amb diverses activitats infantils, socials i culturals adreçades de forma especial als més petits.

Entre aquestes destaquen tallers infantils, teatre d'humor, una flash mob per a La Marató de TV3, danses tradicionals catalanes, la subhasta d'art de l'Associació d'Artistes de Premià de Dalt en benefici de La Marató, l'esperada visita del Pare Noel i el Tió, aquest any a càrrec del Grup Carnestoltes i col·laborant amb el Banc d'Aliments - DISA Premià.

L'Ajuntament també aprofitarà la Fira de Nadal per a presentar el conte infantil "La Caseta dels Reis: un secret a descobrir!", escrit per l'Eva Roig, i amb il·lustracions de l'Ona Carvajal. Cal recordar que el Consistori cada any edita un conte, el d'enguany és el desè, amb l'objectiu d'apropar el Patrimoni i les tradicions locals als nens i nenes de Premià de Dalt.

Consulteu aquí totes les activitats programades:

cartell fira de nadal 2015

cartell fira de nadal 2015

Fitxer: FIRADENADAL2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 251,92 kB

Below Content Viewlet

Document Actions