Notícies

Navigation Bar

El CAP de Premià de Mar obre de 8 a 20 h el Divendres Sant i el Dilluns de Pasqua

Per tal d'assegurar la millor atenció a la població i tot i que es tracta de període festiu, els centres que es troben en funcionament després de la reordenació obriran en el seu horari habitual, de 8 a 20 h

Above Content Body

Content Core

El divendres 10 i el dilluns 13 d’abril –Divendres Sant i Dilluns de Pasqua– es mantindran oberts tots els Centres d’Atenció Primària de l’àrea Metropolitana Nord que es troben en funcionament després de la reordenació que s’ha dut a terme aquests dies, entre ells, el CAP de Premià de Mar que és esl que dona servei a Premià de Dalt des de fa dies a conseqüència de la pandèmia de la COVID 19 i la reestructuració que ha hagut de fer l'ICS per a reforçar l'atenció domiciliària.

Des de la Direcció de l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord s’ha pres la decisió de mantenir els centres oberts per tal d’assegurar la millor atenció a la població, també durant el període de Setmana Santa. Això permetrà garantir la cartera pròpia de primària i evitar possibles acumulacions que es podrien donar per tractar-se de quatre dies festius seguits.


Des de fa setmanes, davant la situació actual, l’Atenció Primària està portant a terme una reordenació de la cartera de serveis per mantenir l’atenció presencial, tant en població adulta com pediàtrica. De manera que s’ha afegit l’atenció específica davant de casos relacionats amb el coronavirus, però sense deixar de banda altres patologies que requereixen seguiment.

Al web de l’Atenció Primària Metropolitana Nord es pot consultar la situació actual de cada un dels centres: si n’hi ha que han variat horaris o quins han tancat, així com a on s’han redirigit les visites. Només cal accedir a l’apartat de Centres i professionals i seleccionar el centre del qual es vol saber la informació.

 

Below Content Viewlet

Document Actions