Notícies

Navigation Bar

El Cadastre i la Secretaría General de Administración Digital llencen l’aplicació 'Catastro_app'

L'aplicació mòbil, que permetrà ubicar-hi immobles i rebre avisos, està disponible a les botigues oficials d'aplicacions mòbils per a dispositius Android i IOS

Above Content Body

Content Core

La Direcció General del Cadastre del Ministeri d'Hisenda i la Secretaria General d'Administració Digital del Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública han posat en marxa una nova aplicació mòbil, 'Catastro_app', que permet reunir i personalitzar a cada dispositiu mòbil, només per a ús personal, informació de tots els seus immobles urbans i rústics, ja que hi poden afegir fotografies, croquis o anotacions. 

Com puc accedir-hi?

L'accés a aquesta APP, disponible per a descàrrega en dispositius Android i IOS, requereix prèvia identificació a través dels diversos sistemes establerts com Cl@ve PIN, Cl@ve permanent, certificat electrònic o, en cas de no disposar de credencial electrònica, és possible la identificació introduint el DNI o NIE i la referència cadastral de l'immoble del qual siguis titular, o bé, sol·licitar l'alta a cl@veu.

Si et cal ajut addicional per a utilizar el sistema cl@ve, pots obtenir-la a través del portal d'informació de Cl@ve, por telèfon trucant al 060 o deixant un missatge a la Bústia d'atenció

 

Serveis que ofereix l'aplicació

Avisos cadastrals 

Permet conèixer a l'instant les alteracions cadastrals que puguin afectar els immobles dels quals és titular cadastral. L'aplicació mòbil avisarà si s'està tramitant algun procediment cadastral que afecti el vostre immoble, de manera que pugui aportar la informació sol·licitada, formular al·legacions o descarregar notificacions pendents.

Ubicació GPS

L'aplicació permet ubicar al dispositiu mòbil i situar sobre el territori les parcel·les a través de la seva geolocalització i guardar informació addicional com fotografies, croquis, anotacions, i compta amb una eina que permet dibuixar les parcel·les. Aquesta informació es podrà descarregar en fitxers PDF al dispositiu mòbil i serà, únicament, per a ús personal.

Visualització d’immobles

'Catastro_app' dóna l'oportunitat de veure agregats els immobles des del mòbil. D'aquesta manera es podrà accedir a l'instant a la descripció cadastral i visualitzar-los en mapes interactius detallats.

Valor de les terres

Finalment, es podrà consultar el valor de les terres dels cultius o aprofitaments més representatius a cada zona. Així, en seleccionar al mapa "Veure valor de la terra" i, a continuació, a qualsevol punt del mapa, l'aplicació mostrarà els mòduls de valor mitjà (en euros per hectàrea) dels productes immobiliaris representatius rústics (cultius i aprofitaments) del lloc seleccionat definits per la Direcció General del Cadastre.

 

En definitiva, la Direcció General del Cadastre fa un pas més en el seu desplegament digital mitjançant aquesta nova eina àgil i de fàcil accés i en la seva aposta per apropar als ciutadans els productes i serveis cadastrals.

Tot això d'acord amb la mesura App Factory del Pla de Digitalització de les Administracions Públiques, l'objectiu del qual és potenciar el desenvolupament de serveis mòbils de qualitat per als principals serveis públics.


 

Disponible per a IOS a l'App Store

Per a Android a Google Play

Below Content Viewlet

Document Actions