Notícies

Navigation Bar

El barri del Remei celebra les seves festes de l’11 al 13 d’octubre

Les festes les organitza la Comissió de Festes de l’Associació de Veïns del barri del Remei

Above Content Body

Content Core

L’activitat començarà a partir de les 23.00 hores del divendres 11 d’octubre amb una gran nit de ball amb l’Orquestra Sara’s. 

Dissabte 12 d’octubre, a  les 12 del migdia, es farà la tradicional Missa en honor a la patrona del barri, la Verge del Remei, amb la participació de la Coral Primiliana de Veus Femenines de Premià de Dalt. En acabar, cercavila amb el grup de tabalers ‘New Wave Percussion’ i, seguidament, tradicional vermut. Les activitats del 12 d’octubre es reprendran a les 4 de la tarda, amb inflables, brau mecànic i xocolatada per a tothom. I ja a la nit, a partir de les 23 hores, gran nit de ball, DJ i espectacle d'animació amb el grup Remember.

Diumenge 13 d’octubre arrencarà l’activitat a les 10 del matí amb la tradicional sardinada. I a la tarda, festival de playbacks HI-FI per a tots el públics i en acabar, fi de festa amb traca final.

Durant el cap de setmana hi haurà una exposició de manualitats al local de l’Associació de Veïns.

Les festes les organitza la Comissió de Festes de l’Associació de Veïns del barri del Remei, amb el suport de l’Ajuntament de Premià de Dalt i diversos establiments comercials relacionats amb aquest barri.

Below Content Viewlet

Document Actions