Notícies

Navigation Bar

El 7 d'octubre es posa en marxa un nou Grup de Suport i Ajuda Mútua

Un recurs de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals de Premià de Dalt.

Above Content Body

Content Core

És un servei que s'ofereix des de la regidoria d’Acció Social amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb el qual es crea un espai de relació, de suport psicològic, d’intercanvi d’experiències i d'ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals que es fan càrrec de persones en situació de dependència. Aquest grup es reunirà setmanalment al Casal d’Avis Santa Anna situat a la plaça del Mil·lenari, 1 de Premià de Dalt, els dijous a partir del 7 d’octubre, d’11.15 a 12.45 hores.

Es disposa de l’ajut d’un psicòleg i té una durada de 10 de sessions d'una hora i mitja cadascuna. Arrencarà el 7 d’octubre fins al 9 de desembre.

Els objectius del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, combatre la soledat i disminuir l’estrès. Com explica la regidora d’Acció Social, Isabel Sola, “es tracta d’una acció social grupal, amb la finalitat d’atendre els cuidadors i cuidadores no professionals de persones en situació de dependència”.

El GSAM els ofereix suport en la seva tasca de cura, millorant les habilitats personals, donant noves estratègies per fer front a les situacions que se’ls presenten en el dia a dia i tenint cura d’ells mateixos. Milloren la seguretat i l’autoestima, normalitzen anomalies i racionalitzen les demandes de serveis i recursos.

Les persones interessades en rebre informació i/o participar de les sessions del grup cal que es posin en contacte abans amb la regidoria d’Acció Social a través del telèfon 93 693 15 91 o bé a l’adreça de correu prmd.administrats@premiadedalt.cat.

Below Content Viewlet

Document Actions