Notícies

Navigation Bar

El 5 de desembre finalitza el període d'inscripció per a la 5a Promoció Municipal d'Habitatges, Riera Riereta II

Above Content Body

Content Core

Imatge Riera Riereta 2 Aquesta promoció municipal d'habitatges que duu a terme l'Ajuntament de Premià de Dalt, a través de l'empresa municipal La Pinassa, consta d´un edifici de planta baixa, dues plantes pis residencial i una planta soterrada d'aparcament amb 15 habitatges d'entre 39 i 55 m2 útils aproximadament, en règim de venda (protecció oficial règim general), més una plaça d'aparcament i traster vinculats. La promoció està situada a la cruïlla de la carretera dels Sis Pobles amb la Riereta i la Riera de Sant Pere, al costat de la zona esportiva municipal. Com explica l'alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, “continuem amb el compromís recollit a l'Acord Urbanístic i de Serveis a les Persones, signat pels tres partits de l'equip de govern (CiU, ERC i PPC) i el qual va possibilitar el Pla 500, el Pla d´Habitatge Municipal que en preveu la construcció de més de 500 de promoció pública per a potenciar que els veïns puguin accedir a un habitatge assequible a les seves possibilitats i a la seva vila”.

La promoció Riera Riereta II –que es va presentar públicament el 19 de juliol de 2008, al Pavelló Poliesportiu Municipal- consta de 15 habitatges, 12 de 55 m2 útils aproximats amb 3 habitacions; 2 habitatges de 42 m2 útils aproximats amb 2 habitacions; i 1 habitatge de 39 m2 útils aproximats amb 1 habitació. Tots ells tenen plaça d´aparcament vinculada en soterrani. El preu total d'un tipus d'habitatge de 55 m2, a dia d'avui, amb aparcament i traster és d'uns 154.000 EUR, IVA inclòs. Entre els requisits per accedir a un dels 15 habitatges públics a construir, hi ha l´acreditar un mínim de 10 anys d'empadronament al municipi i no sobrepassar la renda del/s sol·licitant/s en 3,5 cops l'IPREM (Indicador de Renda d´Efectes Múltiples).

El període de presentació de sol·licituds per accedir a la 5a Promoció Municipal d´Habitatge va començar el passat 6 d'octubre, i finalitzarà el proper 5 de desembre de 2008. El 9 de desembre es farà públic el llistat de sol·licituds admeses i excloses, i aquest restarà exposat a dependències municipals del 22 al 29 de desembre de 2008, establint-se un període de reclamacions fins al 16 de gener de 2009. Finalment, el 9 de febrer de 2009 –un any després del sorteig dels 42 habitatges de promoció municipal de La Fàbrica- es durà a terme el sorteig públic davant Notari, a l'Espai Santa Anna (av. Primília, s/n). Com explica el regidor d'Habitatge, Josep Triadó, i alhora el president de la Societat Municipal La Pinassa, “les previsions indiquen que el primer trimestre de l´any 2009 començarem les obres i que aquestes acabaran el tercer trimestre del 2010”.

Pel que fa als 20 habitatges de lloguer de La Fàbrica que duu a terme la Generalitat de Catalunya mitjançant l'Incasol, aquests es construiran al llarg del 2009. Cal recordar que el preu del lloguer està, a dia d'avui, al voltant dels 396 EUR mensuals.
La propera promoció municipal d'habitatges a presentar, la sisena, serà la de Torrent Castells, amb uns 30 habitatges de venda i protecció oficial en règim general i també de preu concertat.

Below Content Viewlet

Document Actions