Notícies

Navigation Bar

El 28 de maig, un espectacle musical que ret homenatge a les grans figures de la música negra tanca el teló de l'Escenarts

"Mrs. Brownie" presenta la història d'una diva de la música negra americana al final de la seva trajectòria

Above Content Body

Content Core

Mrs. Brownie“Mrs. Brownie” ens presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entranyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant.

A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat “Mrs Brownie” mirarà amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona.

Es tracta d' un espectacle musical en què el Teatre Nu i la Laura Guiteras sumen esforços per a enriquir-se mútuament. L'espectacle ens endinsa en el món del teatre musical, amb l'actriu i cantant Laura Guiteras.

Mrs. Brownie és una titella, una cantant d’enorme prestigi internaciona, una autèntica diva de la música negra. Laura Guiteras dóna corda a tot el seu talent com a actriu, com a cantant i com a ballarina, afegint a més, una nova habilitat, la de titellaire.

A “Mrs. Brownie” el llenguatge actoral, la manipuláció d’objectes i la cançó es combinen a través dels tres personatges protagonistes: Mrs. Brownie (un titella de mida humana), una infermera (la Laura) i un vell pianista (l’Abel Boquera).

Aquesta actuació és la que tanca l'edició de primavera del festival d'arts escènqiues Escenarts, en aquesta edició dedicada a l'art de la Música, el dissabte 28 de maig a les 22:00 hores, a la Sala Sant Jaume de la Societat Cultural Sant Jaume.

PREUS:

  • 15 € TAQUILLA
  • 12 € ATRÁPALO
  • 9 € MENORS DE 25 ANYS A TAQUILLA

Below Content Viewlet

Document Actions