Notícies

Navigation Bar

El 26 de juny la Biblioteca Jaume Perich fa 5 anys

Above Content Body

Content Core

5è aniversari Biblioteca Jaume Perich Durant aquests primers cinc anys de vida la biblioteca ha organitzat activitats cada setmana, superant mes rere mes el nombre d´usuaris, préstecs de documents i fons documental
El personal de l´equipament ha recomenat moltes novel·les policíaques, històriques, La Sombra del viento i La Pell freda. Han passat per la biblioteca rondallaires com Pep Duran traginant contes per a fascinar els menuts. Els assistents han gaudit de les paraules d'Alfred Rodríguez Picó, Vicenç Villatoro, Gerard Quintana, Josep Maria Espinàs, Maria Barbal o Isma Prados. En Joan Margarit els ha recitat els seus poemes. Fer, Kim, Máximo i molts altres dibuixants gràfics s'han passejat per la biblioteca i el seu entorn amb motiu del Premi Internacional d'Humor Gat Perich, s´han prestat molts documents, més de 152.000, a 52.000 usuaris, i s´han rebut més de 186.000 visites.

Des de la biblioteca, el seu director, Xavier Hidalgo, explica que “volem donar les gràcies a tots els que ens ajudat a tirar endavant cada projecte, a l´Ajuntament, Gerència de Serveis de Biblioteques, entitats municipals, entitats culturals i cíviques del municipi, mitjans de comunicació i als més de 3.500 usuaris que ja tenen el carnet de la biblioteca”.

El dijous 26 de juny s´ha programat tot un seguit d'activitats, com ara l´hora del conte per als més menuts, taller de manualitats, i per als adults una sessió de contes amb tast de cava.

Below Content Viewlet

Document Actions