Notícies

Navigation Bar

El 24 d'octubre s'inaugura la nova "La Poma BikePark"

L´equipament s´ha millorat i ampliat amb l´objectiu d´esdevenir un parc temàtic de la bicicleta i el monopatí

Above Content Body

Content Core

Cartell inauguració de la nova La PomaA partir del dissabte 24 d’octubre la renovada La Poma BikePark obre les seves portes. Es tracta d’un complex lúdic i esportiu per a les persones aficionades tant a la bicicleta com al monopatí. La zona té 28.000 m2 de superfície i es troba a la carretera dels Sis Pobles, al costat de la carretera d’Enllaç i a sobre de l’autopista C-32.

La Poma està distribuïda en diferents espais, alguns ja existents i altres, nous:

  • 2 piscines o bowls (1 per a bicis i l'altra per a monopatins)
  • Trial
  • Espai d'street amb obstacles/tanques
  • Zona de salts
  • Piscina d'escuma

L’equip de govern vol que La Poma esdevingui un equipament lúdic i esportiu de caràcter familiar que sigui tot un referent a Europa. Està prevista també per a més endavant la instal•lació de vestidors, lavabos i bar; la millora de l’enllumenat i crear una zona d’iniciació amb l’objectiu a mig termini de disposar d’una escola de bicicleta i monopatí.
Les obres de millora i ampliació de La Poma tenen un pressupost de 200.000 euros, una part d’aquest, subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Participació de bikers i skaters de Premià de Dalt

Per a fer l’equipament, es va crear una comissió amb la participació de l’Ajuntament, el responsable del Club BTT Premià de Dalt, Josep Manel Martos, “bikers” i “skaters” - entre ells, els veïns de Premià de Dalt, Àlex Casanovas i Marc Garriga- amb l’objectiu de millorar i ampliar un equipament que reunís les característiques per a fer esport en les millors condicions i amb total seguretat.

Gratuït pels veïns

La gestió de l’equipament és a càrrec del Club Ciclista BTT Premià de Dalt. L’accés serà gratuït per als veïns/es de Premià de Dalt mentre que les persones de fora del municipi hauran de pagar una quota que es destinarà, íntegrament, al manteniment de La Poma.

A la inauguració, que tindrà lloc el proper 24 d’octubre, a les 17 hores, hi haurà una exhibició de BMX i skate, i després, pràctica lliure de les persones assistents. Ha confirmat la seva assistència l'skater Danny León, 3r a la Copa del Món d'Skate celebrada aquest any a Vigo.

Foto: Manu Pérez 

  Foto: Manu Pérez  

FOTO: Manu Pérez

FOTOS: MANU PÉREZ

Below Content Viewlet

Document Actions