Notícies

Navigation Bar

El 21 d'octubre arriba la I Festa familiar mediambiental

A la plaça l'Espolsada de Premià de Dalt, al costat del pavelló poliesportiu municipal

Above Content Body

Content Core

La jornada familiar arrencarà a les 10 del matí i s'allargarà fins les 2 de la tarda amb diferents activitats per a tots els públics amb l'objectiu de conscienciar-los de la importància de tenir cura del nostre entorn. 

 

Durant tota la jornada hi haurà una exposició de vehicles d'intervenció als que podran pujar les persones visitants, un taller experimental "Simulador d'extinció d'incendis" en un circuit d'aigua tancat, un taller de construcció de menjadores per a ocells amb materials reciclats a càrrec del Parc de la Serralada Litoral, un circuit de cars ecològics i l'autocar del Banc de Sang i teixits a disposició de les persones donants.

Xerrades i presentació d'un atles

A les 10.30 h tindrà lloc la xerrada "D'incendis forestals a canvi climàtic al Maresme. On som i on anem", a càrrec d'Oriol Bassa, Doctor en Medi Ambient, Enginyer de Forests, Enginyer Tècnic Agrícola i Naturalista.

A les 11.30 h, una altra xerrada, "Què són, què fan les ADFs i què fer si ens trobem un incendi forestal", amb Jordi Aymerich.

A les 12.15 h, es farà la presentació de "L'Atles dels ocells nidificants del Maresme", amb Andreu Carretero i Joan Pujol de l'ICO (Institut Català d'Ornitologia).

La jornada l'organitza la regidoria d'Entorn verd i Sostenibilitat, l'ADF Premià de Dalt, el Parc de la Serralada Litoral, la Federació d'ADF del Maresme, Be Good publicitat, impressió i retolació i Mòbil parc.

Descarregueu-vos les activitats aquí.

Below Content Viewlet

Document Actions