Notícies

Navigation Bar

El 20 i 21 de juliol se celebra la 2a edició del Festival Franquesa

L’objectiu és esdevenir un punt de referència al Maresme en creació, recerca, diàleg i experimentació del moviment

Above Content Body

Content Core

Dijous i divendres 20 i 21 de juliol té lloc a Sant Jaume una nova edició del Festival Franquesa – Dansa i cultura popular del Maresme que enguany compta amb les actuacions de la Companyia La Dansívora, l’Esbart Ciutat Comtal i Pere Seda, a més de la representació de  PUR, la producció pròpia del festival a càrrec d’Aleix Martínez amb ManNera Dansa, L’Avalot Teatre i membres dels Peluts de Cabrils, Colla de Diables d’Òrrius i Diables del Vi d’Alella.

Organitzat per la SC Sant Jaume -amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la Generalitat-, el festival va néixer per a esdevenir un espai de trobada i exploració col·lectiva on dansa i arts escèniques s’integrin i arrelin a la cultura i llegat popular, partint d’una visió i impuls avantguardistes.

L’esdeveniment agafa el nom de Can Franquesa, la masia senyorial del s. XVI seu de la Societat Cultural Sant Jaume, i compta com a codirector artístic amb el coreògraf barceloní Aleix Martínez, establert a Hamburg. Ell és el director artístic de PUR, la nova creació que s’estrena en aquesta segona edició en dues úniques funcions: el 20 i 21 de juliol, a les 22 h. Amb la seva companyia ManNera Dansa explora l'imaginari popular amb la col·laboració de l'Avalot Teatre i diversos membres de colles de diables del Maresme.

Entrades, aquí.

 

Below Content Viewlet

Document Actions