Notícies

Navigation Bar

El 19 de març Premià de Dalt serà l'escenari de la "Gala Lupresti"

Trencaones, SOlRe Percussió, la Fudación Vicente Ferrer, Illa Fantasia i l´Ajuntament de Premià de Dalt són els responsables d´aquest esdeveniment solidari

Above Content Body

Content Core

Es tracta d'un esdeveniment solidari amb músics, pallassos, cantants, castellers, gegants, batucades... i moltes més sorpreses. Tots els beneficis de la gala es destinaran al "Projecte Lupresti" de la Fundación Vicente Ferrer.

“Una baqueta, un maó”. Aquest és el lema del "Projecte Lupresti", que pretén crear un grup de percussió format íntegrament per grups de nens cecs que pertanyen a la classe social més baixa de l’Índia, els Dalits o Intocables. D’aquesta manera tindran possibilitats d’actuar en diferents esdeveniments, guanyar diners i millorar les seves condicions de vida.

El projecte està impulsat per Trencaones, un grup de percussió de Premià de Mar, i per SolRe Percussió, una entitat especialitzada en la formació i docència de grups de percussió de Vilassar de Mar. Defensen que la música és un llenguatge universal, que els patrons bàsics de la percussió s’aprenen ràpid i que això reforça l’autoestima dels que la practiquen i assegura la continuïtat de l’activitat. Ara per ara ja s’han recaptat els diners necessaris per a la primera casa i la segona, diuen, ja està en marxa. La Fundació Vicenç Ferrer també participa en aquesta iniciativa i l'Ajuntament de Premià de Dalt col·labora en aquesta gala que se celebrarà a Illa Fantasia.

Trencaones, SOlRe Percussió, la Fudación Vicente Ferrer, Illa Fantasia i l’Ajuntament de Premià de Dalt són els responsables d’aquest esdeveniment solidari que celebrarem al parc aquàtic d'Illa Fantasia, amb el suport del sector de la percussió al carrer de Catalunya, el 19 de març a les sis de la tarda.

Gala solidària "Projecte Lupresti"

Below Content Viewlet

Document Actions