Notícies

Navigation Bar

El 13 d’abril arriba l’edició primavera de l’EscenARTS

Tres obres de teatre, dues d’elles dins del festival de petit format ‘Festihumor’

Above Content Body

Content Core

Dissabte 13 d’abril s’estrena ‘Ella y mi género’, amb Alberto García Sánchez, una proposta per a commemorar el Dia Internacional de la Visibilitat Trans. La cita és a les 19.00 hores al teatre de la SC Sant Jaume.

‘Ella y mi género’ ens parla de la realitat que pateixen les dones a la nostra societat. Si aquest és el tema principal d’aquest espectacle, un altre menys evident ha estat present durant tot el procés d’escriptura: la mirada amb què nosaltres, homes i dones, observem la situació de discriminació de les dones.

Ja dins del festival de petit format Festihumor, s’han programat dues actuacions. La primera, ‘HATS’ de la companyia JAM a les 21.30h del divendres 10 de maig; i la segona, ‘Escenari secret’, el dissabte 21 de maig a les 20.00 hores sota les moreres, d’accés gratuït i oberta a tothom.

HATS és un espectacle d'humor gestual per a tots els públics. Una vida acomodada o una vida somiada?  Surt de la teva zona de confort, aparca la monotonia, la rutina i lluita pels teus somnis perquè la possibilitat de realitzar-los és el que fa que la vida tingui sentit. Que la por al fracàs no t’aturi! Pensa, crea i atreveix-te! 

JAM aconsegueix transmetre’ns aquest dilema d’una manera entranyable, divertida i encisadora. Amb un estil personal marca de la casa teixeix la que ha estat fins al moment la seva creació més personal.

Preus

Les entrades les podeu adquirir a taquilla (12€), a través de www.atrapalo.com a 10€, i a 9€ per a les persones de 18 a 29 anys i gratuïtes de 0 a 18 anys.

 

Below Content Viewlet

Document Actions